Naujos prekės

Darbo drabužiai

Darbo drabužiai - specialiai pasiūta apranga, skirta apsaugoti nuo neigiamų aplinkos arba darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Šiandien galima rinktis iš itin plačios darbo drabužių pasiūlos - vieni drabužiai apsaugo nuo mechaninio ar cheminio pavojaus, kiti nuo šalčio ar karščio. Tinkami darbo drabužiai ...

Darbo drabužiai - specialiai pasiūta apranga, skirta apsaugoti nuo neigiamų aplinkos arba darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Šiandien galima rinktis iš itin plačios darbo drabužių pasiūlos - vieni drabužiai apsaugo nuo mechaninio ar cheminio pavojaus, kiti nuo šalčio ar karščio. Tinkami darbo drabužiai užtikrina darbo efektyvumą ir rūpinasi darbuotojų sauga, todėl daugelis darbdavių šiems drabužiams kelia itin aukštus reikalavimus. Todėl mes dirbame, kad net išrankiausias klientas pas mus rastų tai, ko jam labiausiai reikia ir būtų ne tik saugus darbe, tačiau ir stilingas.

Daugiau

Darbo drabužiai  Yra 869 produktų

Subkategorijos

  • Kelnės

    Darbinės kelnės – ant juosmens ir kojų dėvimas drabužis. Darbinės kelnės - tai viena svarbiausių viršutinių darbo drabužių dalis. Jos turi būti itin patogios, funkcionalios ir patvarios. Mes rūpinamės, kad Jūs rastumėte pas mus tik šiuos standartus atitinkančias kelnes. Be to, mūsų siūlomos darbinės kelnės yra visada stilingos. Tai naujos kartos kelnės, su kuriomis Jūs visada jausitės patogiai ir išskirtinai.

  • Puskombinezoniai

    Puskombinezonis - tai itin pamėgtas auksarankių darbo drabužis, kuris yra patogus nešioti, patvarus ir yra daugiafunkcionalus. Drabužis apsaugo kojas, pilvo ir krūtinės sritį. Pagal funkcionalumą, puskombinezonius galima skirstyti į neperšlampamus, nedegius, signalinius ar tiesiog darbinius. Dažnai puskombinezoniai yra puikus pasirinkimas, kuomet yra šilta, nes kūnas puikiai vedinasi, tačiau ir vėsesnę dieną puikiai dėvimas kombinuojant juos su švarkais, striukėmis ar kitais drabužiais.

  • Šortai ir bridžai

    Šortai ir bridžai tai vasaros drabužiai, kai darbo specifika nereikalauja didesnės apsaugos kojoms. Tačiau bridžai yra ilgesni už šortus, todėl dažnai kelių srityse yra kišenės antkeliams įsidėti, o unikaliai išdirbtos kelių sritys, leidžia puikiai jaustis dėvint bridžus, kuomet reikia priklaupti ar atsitūpti. Taip pat šortai ir bridžai dažnai pasižymi daugiafunkcionaliomis kišenėmis, tokiomis kaip kabančios, priekinės, užpakalinės kišenės, kišenės spec.daiktams susidėti pavyzdžiui peiliui, mob.telefonams, rašikliams, ID kortelėms, taip pat dažnai turi kilpas įrankiams. Todėl šiltą vasaros dieną šortai ar bridžai yra tinkamiausias pasirinkimas. Šie drabužiai būna ir signaliniai, kuomet reikia Jus puikiai matyti tamsiu paros metu, dirbant keliuose ir pan.

  • Švarkai

    Švarkas tai viršutinis drabužis su apykakle, dengiantis pečius, rankas, nuo kaklo iki juosmens priekinę ir nugarinę kūno dalis, dažniausiai užsegamas priekis spaudėmis, sagomis ar užtrauktuku. Taip pat dažnai švarkai būna susegamais kraštais. Pagal savo funkcionalumą, darbiniai švarkai būna signaliniai, nedegūs (suvirintojų) švarkai, taip pat šilti ar tiesiog įprasti darbiniai švarkai. Švarkai dažnai pasižymi daugiafunkcionaliomis kišenėmis, tokiomis kaip šoninės, priekinės, vidinės kišenės, kišenės ar kišenėlės spec.daiktams susidėti, pavyzdžiui mob.telefonams, rašikliams, ID kortelei, peiliui ar kitam įrankiui. Švarkai visada puikiai dera su kelnėmis, puskombinezoniais, šortais ar bridžais. Taip pat neretai ant švarko priekinės dalies ar/ir nugaros siuvinėjama, dedama šilkografija  su įmonės logotipu, tad kartu švarkas pasitarnauja ir kaip reklamos priemonė.

  • Kostiumai

    Darbiniai kostiumai – specialiai pasiūta iš tam tikros medžiagos darbo apranga, susidedanti iš kelnių ir švarko. Darbiniai kostiumai pagal savo funkcionalumą gali būti signaliniai, atsparūs aukštai temperatūrai, neperšlampami ir pan. Darbiniai kostiumai yra puikus įrankis formuoti įmonės įvaizdį, bei reklamuotis, siuvinėjant, dedant šilkografiją su įmonės logotipais ar kitą su įmone susietą informaciją tiek ant švarkų, tiek ant kelnių. 

  • Kombinezonai

    Kombinezonas – vientisas viršutinis drabužis, kurį sudaro kelnių ir švarko junginys, paprastai turintis daug kišenių, bei nevaržantis judesių. Pagal savo funkcionalumą, darbiniai kombinezonai būna su kišenėmis antkeliams, atsparūs aukštai temperatūrai, neperšlampami, skirti šaltąjam sezonui, atsparūs chemikalams, taip pat vienkartiniai kombinezonai. Įdomi istorijos detalė, jog XIX a. 8-tą dešimtmetį JAV kompanija „Levi Strauss & Co.“ pirmoji pradėjo gaminti darbinius kombinezonus ir jie buvo siuvami iš džinsinio audeklo.

  • Chalatai

    Chalatas - tai ilgas, viršutinis rūbas, ilgomis arba trumpomis rankovėmis ir užsegamas priekyje. Chalatai nuo seno yra dėvimi kaip kasdienis drabužis, kai kuriose tautose netgi viešumoje, siekiant pabrėžti užimamą socialinę padėtį. Šis rūbas yra laisvas, nevaržantis judesių, todėl jį itin patogu dėvėti darbo aplinkoje. Chalatas yra jau įprasta apranga medicinos ir maisto pramonės darbuotojams. Taip pat, pagal funkcionalumą chalatai gali būti skirti ir tam tikros srities specialistams ir turintys atitinkamus standartus. Pvayzdžiui, chalats patvirtintas ESD standarto, apsaugo darbuotoją nuo statinės elektros srovės.

  • Marškinėliai

    Marškinėlių išskiriamasis bruožas – „T“ forma, suformuota iš rankovių ir pagrindinės kūną dengiančios dalies. Marškinėliai buvo pradėti nešioti pirmiausia kalnakasių ir uosto krovikų devyniolikto amžiaus pabaigoje kaip patogus drabužis karštoje aplinkoje. Šiandien be įprastų marškinėlių, galima rasti įvairaus tipo marškinėlių, pavyzdžiui Polo marškinėliai, marškinėliai be rankovių, ar su ilgomis rankovėmis. Taip pat šiuolaikiški marškinėliai būna pasiūti iš medžiagų, kurios leidžia kūnui kvėpuoti, marškinėliai yra antibakteriniai, turi ultravioletinę apsaugą ar yra greitai džiūstantys. Visi marškinėliai yra stilingi, tinkantys tiek darbui, tiek laisvalaikiui.

  • Marškiniai

    Marškiniai – užsegamas viršutinis medžiaginis drabužis turintis rankoves, kurios būna trumpos arba ilgos, o taip pat apykaklę. Darbinių marškinių ilgos rankovės dažnai būna sutvirtintos ties alkūnėmis, pačių marškinių audiniai būna stiprūs, užtikrinant drabužių ilgaamžiškumą. Kai kurie marškiniai atlaiko ir 85°C pramoninį skalbimą. Taip pat yra marškinių su pamušalu, kas drabužį padaro šiltą. O taip pat čia rasite ir klasikinių marškinių. Šioje skiltyje marškinių rasite tiek darbui, tiek laisvalaikiui.

  • Džemperiai

    Džemperis – tai užsegamas užtrauktuku arba per galvą velkamas viršutinis drabužis. Taip pat būna tik viršutinė džemperio sritis užsegama užtrauktuku ar sagomis. Darbiniai džemperiai yra pasiūti iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, medvilnės, poliesterio, taip vadinamo fleese ir pan. Pagal funkcionalumą džemperiai yra šilti, signaliniai, ar tiesiog praktiški darbiniai džemperiai. Drabužiai yra ilgaamžiai. Šioje skiltyje rasite tiek įprastų darbui džemperių, tiek itin stlingų laisvalaikiui.

  • Liemenės

    Liemenė – berankovis, specialios paskirties drabužis. Darbinės liemenės išskirtinė savybė yra ta, jog puikiai apsaugo nuo vėjo, palaiko šilumą, o rankoms užtikrinama 100proc. judesio laisvė. Pagal savo funkcionalumą, liemenės yra signalinės, šiltos, išlaikančios vandens telkinio paviršiuje, ir/arba su daugiafunkcionaliomis kišenėmis. Liemenės siuvamos iš medvilnės, poliesterio, nailono. Šioje skiltyje rasite liemenių darbui, laisvailaikiui, vairuotojams ir vaikams.

  • Striukės

    Striukė – tai lauko viršutinis drabužis, kurio paskirtis yra apsaugoti nuo vėjo, šalčio, lietaus, nuo neigiamo aplinkos ar darbo veiksnių. Padeda sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Šiandien galima rinktis iš itin plačios striukių pasiūlos – signalinių, šiltų, darbinių, specialiai skirtų nuo lietaus, taip pat iki juosmens ar prailgintų, su gaubtais ir be jų, praktiškų, bei stilingų laisvalaikiui. 

  • Drabužiai nuo lietaus

    Drabužiai nuo lietaus turi nuostabią savybę – neleidžia mums sušlapti, kuomet žliaugia lietus ar tiesiog yra šlapios darbo sąlygos. Taip mus saugo nuo lietaus ne tik puikus drabužio audinys, tačiau ir labai svarbų vaidmenį atlieka siūlės, kurios yra užsandarinamos taip, kad vanduo neprasiskverbtų. Dauguma šių drabužių yra lengvi ir turi puikius ventiliacinius sprendimus. Šioje skiltyje rasite tiek specialiam darbui skirtų drabužių nuo lietaus, tiek ir laisvalaikiui.

  • Gaisrininko drabužiai

    Gaisrininko drabužiai suteikia apsaugą nuo liepsnos ir intensyvaus karščio gaisro gesinimo operacijų metu ir susijusioje veikloje.

  • Suvirintojo drabužiai

    Darbinėje aplinkoje, kur yra galimas kontaktas su liepsna, karštosiomis dalelėmis ar padidintų temperatūrų zonose būtini nepalaikantys degimo, atsparūs trumpalaikiam liepsnos poveikiui, drabužiai. Drabužiai siuvami iš nedegių, sulaikančių liepsną, audinių. Šie audiniai yra apdoroti specialiomis cheminėmis medžiagomis taikant specialias technologijas, yra skirtingų rūšių pagal atsparumą trumpalaikiam liepsnos poveikiui. Trumpalaikio liepsnos poveikio metu toks audinys gali būti pažeidžiamas, tačiau neleidžia liepsnai kilti ir plisti, nesuyra. Trukmės, per kurią užsidegęs audinys užgesta, vidurkis yra ne didesnis kaip 2 sekundės.

  • Miškininko drabužiai

    Šioje skiltyje rasite drabužius, skirtus dirbantiems miškuose. Šie drabužiai yra sertifikuoti ir užtikrina apsaugą nuo atsitiktinio kontakto su grandininiais pjūklais. Taip pat turi ryškių detalių, kad būtų gerai matomi miškuose.

  • Signaliniai drabužiai

    Signaliniai drabužiai dėvimi, kuomet darbo aplinkoje yra nustatytas nepastebimumo veiksnys. Drabužiai išsiskiria įspėjamąja spalva ir signalinėmis, šviesą atspindinčiomis juostomis, kurios padengtos fluorescuojančiomis ar liuminescuojančiomis medžiagomis. Signaliniai drabužiai naudojami įvairiose srityse, tokiose kaip įvairūs darbai kelių eismo aplinkoje, statybose, geležinkelio darbuose, laivyboje ir kitose srityse. Taip pat signaliniai drabužiai gali turėti ir papildomų funkcijų. Jie gali būti neperšlampami, šilti ar nedegūs. Šioje skiltyje rasite nuo signalinės vairuotojo liemenės iki profesionalių darbo drabužių. Visi signaliniai drabužiai atitinka EN standartus.

  • Antistatiniai drabužiai

    Elektrostatinė iškrova (ESD) gali pakenkti jautriems elektroniniams komponentams ar sukelti gaisrą, kai apdorojami tirpikliai ar kitos medžiagos. Antistatiniai drabužiai puikiai tinka naoudoti elektrostatinėse apsaugos srityse. Laidus sluoksnis drabužiuose padeda išvengti statinio krūvio, kuris būna išskaidytas ir nueina į žemę. 

  • Drabužiai apsaugos...

    Drabužių dizainas pritaikytas apsaugos darbuotojams. Pasiuvimas ir parinktos medžiagos kvepuojancios ir neperlyjamos, todel drabuziai Jusu darbuotojams užtikrins komfortą visai darbo dienai.

  • Vienkartiniai rūbai

    Vienkartiniai drabužiai yra viršutiniai drabužiai. Priklausomai nuo tipo, vienkartiniai drabužiai, patikimai apsaugo nuo įvairių tipų sausų smulkių dalelių, taip pat nuo įvairių tipų galimų skysčių aptaškymų. Šie drabužiai turi būti talpūs, leidžiantys kūnui kvėpuoti, lengvi, nevaržantys judesių. Pagal savo paskirtį naudojami įvairiuose pramonės gamybos cechuose, labaratorijose, medicinoje ir pan.

  • Šilti rūbai

    Šilti rūbai - specialiai pasiūta apranga, kuri yra skirta apsaugoti nuo šalčio. Šie rūbai puikiai sudaro sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas šaltojo sezono metu. Šilti drabužiai dažną kartą ne tik apsaugo nuo šalčio, tačiau ir nuo vėjo, vandens, pasiūti taip, kad išlaikytų šilumą. Yra šiltų drabužių, kurie puikiai matomi tamsiuoju paros metu, ar drabužių atsparių liepsnai. Taip pat šilti drabužiai turi būti nesunkūs, patogūs, užtikrinantys kūno judesių laisvę. Mes itin kruopščiai rūpinamės tuo, kad būtent tokius reikalavimus atitinkantys drabužiai ir būtų mūsų prekyboje.

  • Apatiniai drabužiai

    Apatiniai drabužiai yra dėvimi po viršutiniais drabužiais. Šių apatinių drabužių pagrindinė funkcija yra neleisti Jums sušalti net pačiomis šalčiausiomis žiemos dienomis. Apatinių drabužių kolekcijoje rasite gaminių iš Merino vilnos. Drabužiai iš šios medžiagos yra labai minkšti, tvirti bei ilgaamžiai. Merino vilna pasižymi elastingumu, todėl šie drabužiai puikiai priglunda prie kūno. Taip pat ši trikotažinė medžiaga yra plona, bet šilta, todėl palaiko optimalią kūno temperatūrą.

  • Drabužiai vaikams

    Turbūt kiekvienas, kuris turi vaikų yra susidūręs suo tuo, kad jo atžala prašosi tėveliams padėti atlikti įvairius darbus. Leiskite savo vaikui pasijusti tikram specialistui, aprengiant jį specialiais darbiniais drabužiais. Šie drabužiai atlieka tokias pat saugumo, komforto dirbant, pagalbines funkcijas, kaip ir suaugusiųjų darbiniai drabužiai, tačiau drabužiai yra sumažinti ir pasiūti vaikiškais dydžiais. Taip pat čia galite pasirūpinti ir vaiko saugumu gatvėje apvelkant jį signaline liemene.

kas puslapį
Rodoma 22 - 42 of 869 prekės
Rodoma 22 - 42 of 869 prekės