Naujos prekės

Saugos priemonės

Darbo saugos priemonės - iš pirmo žvilgsnio atrodo visai nereikšmingais daiktais, o ištiesų jie saugo ir apsaugo Jūsų patį didžiausią turtą - sveikatą ar net gyvybę. Šioje kategorijoje rasite mūsų siūlomas darbo apsaugos priemones, kurios skirtos Jūsų galvos, akių, klausos ir kvepavimų organų apsaugai. Niekada nepamirškit dirbant savo darbe - sv...

Darbo saugos priemonės - iš pirmo žvilgsnio atrodo visai nereikšmingais daiktais, o ištiesų jie saugo ir apsaugo Jūsų patį didžiausią turtą - sveikatą ar net gyvybę. Šioje kategorijoje rasite mūsų siūlomas darbo apsaugos priemones, kurios skirtos Jūsų galvos, akių, klausos ir kvepavimų organų apsaugai. Niekada nepamirškit dirbant savo darbe - svarbiausių, neatskiriamų draugų, bei kolegų - apsauginių šalmų, apsauginių akinių, apsauginių skydelių, apsauginių ausinių, apsauginių ausų kamštelių, apsauginių respiratorių, apsauginių veido kaukių, puskaukių, bei jų filtrų. Taip pat šioje skiltyje rasite priemones, kurios Jus, bei Jūsų kolegas įspės apie gręsiančius pavojus ir  kurios padės Jums, atsitikus nelaimėms. Tai yra: įmonės vaistinėlės, automobilinės vaistinėlės, gesintuvai, aptveriančios ir įspėjamosios juostos, bei pavojaus įspėjamieji ženklai. 

Daugiau

Saugos priemonės  Yra 298 produktų

Subkategorijos

  • Galvos, veido ir akių...

    Galvos, veido ir akių apsauga tai - priemonės, kuriomis apsaugoma galva, veidas, bei akys nuo kenksmingo poveikio; priemonės, įtaisai, dengiantys galvos, veido sritis ar akis nuo kenksmingų veiksnių. 

  • Klausos apsauga

    Triukšmas yra kenksmingas sveikatai aplinkos faktorius, sukeliantis specifinius ir nespecifinius patologinius pokyčius įvairiose organizmo sistemose. Jis yra reikšmingas rizikos veiksnys klausos, nervų, širdies-kraujagyslių, virškinamojo trakto susirgimams išsivystyti. Sveikatai leidžiamas triukšmas yra iki 85 dBA lygio. Jei tiukšmas viršija minėtą dicibelų lygį,  darbuotojams būtina naudoti asmenines klausos apsaugos priemones -  antifonai. Tai specialios ausinės arba ausų landos kamšteliai, pagaminti iš labai plonų sintetinio pluošto arba polimerinių medžiagų plaušelių. Šiuolaikinių antifonų prieštriukšminis efektas siekia 20-40 dBA. 

  • Kvėpavimo takų apsauga

    Kvėpavimo takų apsauga skirta apsaugoti asmenis nuo neigiamų aplinkos arba darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Kvėpavimo takų apsaugos priemonės yra izoliuojančios ir filtruojančios. Izoliuojančios priemonės naudoja švarų suspaustą orą ar deguonį. Naudojant filtruojančias apsaugines puskaukes, kaukes  įkvepiamas oras yra išvalomas (filtruojamas) filtruojančiose dėžutėse.

  • Apsauga nuo kritimo

    Visose darbo vietose ir judėjimo keliuose, kur yra kritimo pavojus ir negalima jo pašalinti techninėmis priemonėmis, pvz., trijų dalių šonine apsauga, pastoliais, kėlimo platformomis ir t.t., arba kolektyviniais gaudymo įrenginiais (gaudymo pastoliais, gaudymo tinklais) arba jų naudojimas netikslingas, būtina naudoti apsaugą nuo kritimo: apraišus, lynus, kritimo stabdymio įrenginius, bei tvirtinimo elementus.

  • Kitos priemonės

    Turbūt visos veiklos sritys reikalauja, kad darbo vietoje būtų tokios darbo saugos priemonės, kaip vaistinėlės ar gesintuvai. Nemažai darbo sričių reikalauja, kad įmonės patalpose ar teritorijose kabėtų saugos ženlklai. Šias ir kitas saugos priemones rasite šioje skiltyje. 

kas puslapį
Rodoma 43 - 63 of 298 prekės
Rodoma 43 - 63 of 298 prekės