Batai

Batai – avalynės apavas, skirtas apsaugoti žmogaus pėdas, suteikti atramą judant, atlikti pagalbines funkcijas, pavyzdžiui išgarintų drėgmę, apsaugotų kojų pirštus, būtų nepraduriamo pado, turėtų ventiliavimo sprendimus ir pan. Batų formos ir dizainai skiriasi vienas nuo kito. Pagal savo tipą batai skirstomi į  sandalus, pusbačius, batus su auli...

Batai – avalynės apavas, skirtas apsaugoti žmogaus pėdas, suteikti atramą judant, atlikti pagalbines funkcijas, pavyzdžiui išgarintų drėgmę, apsaugotų kojų pirštus, būtų nepraduriamo pado, turėtų ventiliavimo sprendimus ir pan. Batų formos ir dizainai skiriasi vienas nuo kito. Pagal savo tipą batai skirstomi į  sandalus, pusbačius, batus su auliukais, aulinius batus, žieminius batus, klumpes ar guminius batus.

Daugiau

Batai  Yra 186 produktų

Subkategorijos

  • Sandalai

    Sandalai – tai avalynės tipas, kuris dėvimas šiltuoju sezonu, ar šiltose patalpose. Esančios ertmės viršutinės pėdos srityje puikiai leidžia kojai kvėpuoti. Sandalai būna įvairių tipų – nuo pačių paprasčiausių iki sandalų su nepraduriamu ir atspariu dilimui padu, atsparių riebalams, slidimui; su pamušalu, kuris puikiai išgarina drėgmę; su apsaugine nosele ir dar daug kitų privalumų.

  • Pusbačiai

    Pusbačiai – tai patogūs batai dėvimi tiek šiltuoju, tiek vėsesniu sezonu ar darbui patalpose. Naujų technologijų dėka, šiuolaikiniai pusbačiai atlieka itin daug funkcijų, pasižymi ypatingu komfortu. Dauguma pusbačių atitinka standartus, priskiriami S1-S3 saugumo kategorijos. Mes visuomet pateikiame tik kliento poreikius atitinkančias prekes, todėl tikimės, kad čia Jūs rasite pusbačius, kurių ieškote.

  • Batai su auliukais

    Batai su auliukais - puikus darbo batų pasirinkimas. Tokie darbo batai puikiai apsaugo ne tik pėdą, kojų pirštus. Šie batai labiau nei kiti batai apsaugo nuo čiurnos patempimo traumos. Taip pat dažnai mūsų pateikiami batai su auliukais yra daugiafunkcionalūs. 

  • Auliniai batai

    Auliniai batai dėvimi tuomet, kada apsaugoti vien tik pėdas nepakanka, o reikalinga apsauga ir blauzdai. 

  • Žieminiai batai

    Žieminiai batai – skirti dėvėti šaltuoju sezono metu, atšiauriomis sąlygomis ar darbui šaltose patalpose. Dauguma žieminių batų yra daugiafunkciniai ir atitinkantys standartus. Šie batai būna pašiltinti, neperšlampantys, tačiau leidžiantys kojai kvėpuoti. Šie batai dažnai turi išskirtinę padų funkciją – neslysta. Taigi tokie batai suteikia itin aukštą patogumo ir saugumo lygį.

  • Klumpės

    Klumpės – tai lengva ir patogi avalynė, kuri paprastai dėvima patalpose. Klumpės skirtos tiems asmenims, kurie daug laiko praleidžia ant kojų. Ši avalynė dažnai dėvima medicinos, maisto gamybos ar kitose srityse.

  • Guminiai batai

    Guminiai batai skirti darbui lyjant ar itin šlapiomis darbo sąlygomis. Guminiai batai tai maksimali apsauga nuo dregmės ar purvo. Batai dažniausiai būna su aukštais aulais, todėl užtikrina neperšlampamumą net ir dirbant itin purvinose vietovėse. Be to, šiuolaikinių technologijų dėka, guminiai batai būna ir itin lengvi, kas neleidžia greitai pavargti daug judant.

kas puslapį
Rodoma 22 - 42 of 186 prekės
Rodoma 22 - 42 of 186 prekės