Naujos prekės

Priedai ir aksesuarai

Darbo drabužių priedai ir aksesuarai yar įvairių paskirčių – apsisaugoti nuo įvairių išsitepimų, dulkių, dažų (antrankoviai, prijuostės) ar lekenčių įkaitusių dalelių (suvirintojų prijuostės), ar tuomet, kada reikia darbus atlikti klūpant ir apsaugoti kelius nuo skausmo (antkeliai); taip pat, kada reikia drabužį susijuosti, kad jaustis patogiai ...

Darbo drabužių priedai ir aksesuarai yar įvairių paskirčių – apsisaugoti nuo įvairių išsitepimų, dulkių, dažų (antrankoviai, prijuostės) ar lekenčių įkaitusių dalelių (suvirintojų prijuostės), ar tuomet, kada reikia darbus atlikti klūpant ir apsaugoti kelius nuo skausmo (antkeliai); taip pat, kada reikia drabužį susijuosti, kad jaustis patogiai (diržai).

Daugiau

Priedai ir aksesuarai  Yra 71 produktų

Subkategorijos

  • Prijuostės

    Darbinė prijuostė – apsauginės paskirties drabužis. Ją dėvi įvairių profilių specialistai, tokie kaip staliai, dažytojai, tekintojai ar net suvirintojai. Pastarųjų prijuostės būna iš specialaus nedagaus audinio. Prijuostės apsaugo nuo smulkiųjų dalelių, skysčių ar įkaitusių dalelių. Prijuostės funkcija yra apsaugoti priekinę kūno dalį, nuo krūtinės srities iki kojų blauzdų, priklausomai nuo prijuostės ilgio.

  • Antrankoviai

    Antrankoviai – drabužio užmova rankovėms nuo nusitrynimo, išsitepimo ar nudegimo saugoti. Priklausomai nuo antrankovių paskirties, jie būna pasiūti iš skirtingų audinių ar pagaminti iš kitų medžiagų, kaip politeleno. Dažniasiai antrankoviai iš abiejų galų turi gumas, kad sandariai ir patogiai laikytųsi ant rankų dirbant.

  • Antkeliai

    Antkeliai – pagalbinę ar apsauginę funkciją atliekantys drabužių priedai. Tai ypač pamėgti tų specialistų, kuriems dažnai tenka atlikti savo darbus klūpant, pavyzdžiui plytelių klojėjams, santechnikams, apdailininkams ir pan. Antkeliai puikiai apsaugo kelius ir padaro darbą daug patogesnį ir mylimesnį.

  • Diržai

    Diržas – lanksti juosta, dažniausiai iš odos ar storo audinio, turinti sagtį, naudojama kaip aprangos dalis. Diržas dėvimas susijuosus per juosmenį, įvėrus į kelnių ar kito drabužio kilpas. Diržas prilaiko drabužius, kad nenusmuktų; taip pat suveržia drabužius, kad šie neplevėsuotų, geriau sulaikytų šilumą; taip pat palaiko prie diržo pritvirtintus reikmenis. Šią funkciją diržas dažnai atlieka kartu su papildomais diržais. Taip pat diržas puikus puošybos elementas, stiliaus dalis.

  • Petnešos

    Petnešos – dažniausiai gaminamos iš tamprios medžiagos elastano, maišant ją su medvilne ar sintetika. Visi petnešų galai turi klipsus, kurie prisegami prie kelnių ar kitų drabužių. Petnešos prilaiko drabužius, kad nenusmuktų. Taip pat petnešos priglunda ir puikiai prispaudžia po jomis esančius drabužius. Be visa ko, petnešos yra ir puikus puošybos elementas ir stiliaus dalis.

  • Prisegamos kišenės

    Prisegamos kišenės - puikus sprendimas, kuomet su savimi reik turėti itin daug įvairių smulkesnių daiktų. Šios kišenės prisegamos prie jau išanksto tam numatytų darbo drabužių. 

  • Kelioniniai krepšiai...

    Kelioniniai krepšiai ir kuprinės neatsiejami kelionės pagalbininkai.

kas puslapį
Rodoma 43 - 63 of 71 prekės
Rodoma 43 - 63 of 71 prekės