Naujos prekės

Katalogas

Prieinamumas
Būklė
Klausos apsauga

Triukšmas yra kenksmingas sveikatai aplinkos faktorius, sukeliantis specifinius ir nespecifinius patologinius pokyčius įvairiose organizmo sistemose. Jis yra reikšmingas rizikos veiksnys klausos, nervų, širdies-kraujagyslių, virškinamojo trakto susirgimams išsivystyti. Sveikatai leidžiamas triukšmas yra iki 85 dBA lygio. Jei tiukšmas viršija min...

Triukšmas yra kenksmingas sveikatai aplinkos faktorius, sukeliantis specifinius ir nespecifinius patologinius pokyčius įvairiose organizmo sistemose. Jis yra reikšmingas rizikos veiksnys klausos, nervų, širdies-kraujagyslių, virškinamojo trakto susirgimams išsivystyti. Sveikatai leidžiamas triukšmas yra iki 85 dBA lygio. Jei tiukšmas viršija minėtą dicibelų lygį,  darbuotojams būtina naudoti asmenines klausos apsaugos priemones -  antifonai. Tai specialios ausinės arba ausų landos kamšteliai, pagaminti iš labai plonų sintetinio pluošto arba polimerinių medžiagų plaušelių. Šiuolaikinių antifonų prieštriukšminis efektas siekia 20-40 dBA. 

Daugiau

Klausos apsauga  Yra 49 produktų

Subkategorijos

  • Apsauginės ausinės

    Triukšmas yra kenksmingas sveikatai aplinkos faktorius, sukeliantis specifinius ir nespecifinius patologinius pokyčius įvairiose organizmo sistemose. Apsauginės ausinės – tai specialios ausinės, naudojamos darbo aplinkoje, kada triukšmas viršija sveikatai nekenksmingą 85 dBA lygį. Ausinės pagamintos iš labai plonų sintetinio pluošto arba polimerinių medžiagų plaušelių. Šiuolaikinių antifonų prieštriukšminis efektas siekia 20-40 dBA.

  • Ausų kamštukai

    Triukšmas yra labai kenksmingas sveikatai aplinkos faktorius. Jis sukelia specifinius ir nespecifinius patologinius pokyčius įvairiose organizmo sistemose. Apsauginiai ausų kamštukai – tai specialūs kamštukai, naudojami darbo aplinkoje, kada triukšmas viršija sveikatai nekenksmingą 85 dBA lygį. Kamštukai pagaminti iš labai plonų sintetinio pluošto arba polimerinių medžiagų plaušelių. Šiuolaikinių antifonų prieštriukšminis efektas siekia 20-40 dBA.

kas puslapį
Rodoma 43 - 49 of 49 prekės
Rodoma 43 - 49 of 49 prekės