Naujos prekės

Kitos priemonės

Turbūt visos veiklos sritys reikalauja, kad darbo vietoje būtų tokios darbo saugos priemonės, kaip vaistinėlės ar gesintuvai. Nemažai darbo sričių reikalauja, kad įmonės patalpose ar teritorijose kabėtų saugos ženlklai. Šias ir kitas saugos priemones rasite šioje skiltyje. 

Kitos priemonės  Yra 100 produktų

Subkategorijos

  • Vaistinėlės ir...

    Kiekvienas žmogus turėtų mokėti suteikti pirmąją pagalbą sau arba kitam žmogui. Ligos ar traumos atveju pravartu turėti iš anksto paruoštą pirmosios pagalbos vaistinėlę, laikomą greitai pasiekiamoje bei žinomoje vietoje.

  • Gesintuvai

    Gesintuvai būna įvairių tipų. Vandens putų gesintuvo pagrindinė gesinimo medžiaga - putos. Putos - tai oro, vandens ir putokšlio (putodario) mišinys. Tinka gesinti A (degant kietoms medžiagoms susidaro įkaitusios anglys) ir B (dega degūs skysčiai ar tokios medžiagos, kurios degdamos skystėja) klasės gaisrus, bet juo negalima gesinti dujas ir elektros įrenginius. Būtina laikyti šildomose patalpose. Angliarūgštės gesintuvo pagrindinė gesinimo medžiaga – anglies dioksidas. Gesina B ir C (dega degios dujos) klasės gaisrus, tinka elektros įrenginių gesinimui, tačiau mažai veiksmingas gesinant A ir D (dega degūs metalai) klasės gaisrus. Miltelių gesintuvas - tai universali ugnies gesinimo priemonė, tinkanti gesinti A, B, C, D klasės gaisrus (priklausomai nuo miltelių rūšies). Taip pat juo galima gesinti elektros įrenginius.

  • Kiti priedai...

    Darbinėje aplinkoje, kur yra galimas kontaktas su liepsna, karštosiomis dalelėmis ar padidintų temperatūrų zonose būtini ne tik nepalaikantys degimo, atsparūs trumpalaikiam liepsnos poveikiui, drabužiai, tačiau ir įvairūs priedai apsaugantys tiek pačius suvirintojus, tiek aplinkinius, tiek inventorių. Šioje skiltyje rasite plaštakų apsaugas, taip reikalingas darbui prie itin aukštos temperatūros; pagalves keliams, kuomet darbus reikia atlikti klūpant; kabelių apdangalus taip reikalingus saugant inventorių ar širmas apsaugančios aplinkinių žmonių akis nuo itin pavojingų UV spinduliavimų atliekant suvirinimo darbus ir kt.

  • Naftos produktų...

    Naftos produktų ir vandens surinkimo priemonės užtikrins greitą ir efektyvų skystų medžiagų nuotėkio išvalymą. Jie yra būtini, laikantis sveikatos ir saugos taisyklių įmonėse, kur yra grėsmė skystų medžiagų nuotėkiui kaip: įvairių naftos produktų, augalinių aliejų ar kitų vandens pagrindo skysčių. Šiomis skysčių surinkimo priemonėmis paprasta naudotis, o rinkiniai supakuoti patogiuose konteineriuose.

  • STOP juostos

    STOP juostos – tai pavojingų teritorijų aptvėrimo juostos į kurias neleidžiama įeiti pašaliniams, atsitiktiniams praeiviams.

  • Saugos ženklai

    Šioje skiltyje rasite priemones – saugos ženklus, kurios įspės apie gręsiančius pavojus, nukreips ir  kurios padės Jums, atsitikus nelaimėms.

  • Lipdukai

    Lipdukai. Galime pagaminti įvairaus dydžio lipdukus.

  • Žibintuvėliai

    Šioje skiltyje rasite įvairių tipų žibintuvėlių,žibintų ant šalmų ir galvos skirtų tiek darbo, tiek laisvalaikio,tiek buities aplinkose. Žibintuvėliai užtikrina gerą matomumą tamsiuoju paros metu ar
    darbo vietose, kur reikalingas ryškesnis apšvietimas tam tikrose vietose.

kas puslapį
Rodoma 22 - 42 of 100 prekės
Rodoma 22 - 42 of 100 prekės