Naujos prekės

Laisvalaikio drabužiai

Mėgaujantis laisvalaikio pramogomis, tikriausiai visi norite ne tik gražiai ir stilingai atrodyti, bet laisvai ir patogiai jaustis. Šioje skiltyje rasite laisvalaikio rūbų visiems sezonams, pradedant nuo vasarinių marškinėlių, šortų ir bridžų, baigiant žieminiais kombinezonais, striukėmis ir šiltais apatiniais rūbais. Taigi pasirūpiname, kad gal...

Mėgaujantis laisvalaikio pramogomis, tikriausiai visi norite ne tik gražiai ir stilingai atrodyti, bet laisvai ir patogiai jaustis. Šioje skiltyje rasite laisvalaikio rūbų visiems sezonams, pradedant nuo vasarinių marškinėlių, šortų ir bridžų, baigiant žieminiais kombinezonais, striukėmis ir šiltais apatiniais rūbais. Taigi pasirūpiname, kad galėtumėte mėgautis žiemos pramogomis negalvodami apie šaltį, o vasarą visada jaustis gaiviai ir patogiai. Taip pat, mėgstantiems nemažai laiko praleisti gamtoje, svarbu pasirūpinti apsauga nuo netikėtai užklupusio lietaus, taigi čia galėsi išsirinkti sau tinkamiausius drabužius nuo lietaus. 

Daugiau

Laisvalaikio drabužiai  Yra 176 produktų

Subkategorijos

  • Kelnės

    Kelnės – ant juosmens ir kojų dėvimas drabužis. Laisvalaikio kelnės – tai vienas iš svarbiausių viršutinių rūbų. Jos turi būti stilingos, patvarios ir be abejo užtikrinti Jums komfortą užsiimant mėgstama veikla.  Taigi šioje skiltyje atrasite pagal savo skonį ir poreikius kelnes, tinkamas Jūsų aktyviam ar pasyviam laisvalaikiui.

  • Šortai ir bridžai

    Šortai ir bridžai – tai vasaros drabužiai tiek vyrams, tiek ir moterims. Bridžai yra šiek tiek ilgesnis rūbas, dengiantis kelius. Šie rūbai užtikrina gaivumą ir komfortą vasaros metu. Taigi čia galėsite išsirinkti šortus ar bridžus tinkančius savo aktyviam ar pasyviam laisvalaikiui vasaros metu.

  • Švarkai

    Švarkas tai viršutinis drabužis su apykakle, dengiantis pečius, rankas, nuo kaklo iki juosmens priekinę ir nugarinę kūno dalis, dažniausiai priekis užsegamas spaudėmis, sagomis ar užtrauktuku. Taip pat dažnai švarkai būna susegamais kraštais. Švarkai būna įvairių stilių, todėl rasite Jums tinkamiausią ir užtikrinantį komfortą, nesvarbu ar aktyviai, ar pasyviai leidžiate savo laisvalaikį. Šis viršutinis rūbas puikiai tinka dėvėti pavasarį ir rudenį, taip pat vėsiais vasaros vakarais. Švarkai visada puikiai dera su kelnėmis , šortais ar bridžais.

  • Marškinėliai

    Marškinėlių išskiriamasis bruožas – „T“ forma, suformuota iš rankovių ir pagrindinės kūną dengiančios dalies. Tai puikus aprangos pasirinkimas tiek pasyviam, tiek aktyviam laisvalaikio praleidimui vasarą. Su marškinėliais visada jausitės patogiai ir gaiviai. Pagal Jūsų skonį ir laisvalaikio leidimo pobūdį, čia galėsi išsirinkti Jums patinkančių marškinėlių stilių. O jų yra įvairių, tai: Polo marškinėliai, marškinėliai be rankovių, ar su ilgomis rankovėmis. Šis vasarinis drabužis puikiai dera su kelnėmis, šortais ar bridžais.

  • Džemperiai

    Džemperis – tai užsegamas užtrauktuku arba per galvą velkamas viršutinis drabužis. Taip pat būna tik viršutinė džemperio sritis užsegama užtrauktuku ar sagomis. Šis viršutinis rūbas dažnai yra su gobtuvu. Džemperiai skirti laisvalaikiui yra pasiūti iš įvairių medžiagų, pavyzdžiui, medvilnės, poliesterio, taip vadinamo fleese ir pan. Džemperiai pagal savo funkcionalumą tinkami dėvėti vėsiomis vasaros dienomis ar žiemą po striuke užtikrinant šilumą. Džemperiai yra stilingi, puikiai tinkantys tiek aktyviam, tiek ir pasyviam laisvalaikio leidimo būdui. Puikiai dera prie kelnių, bridžų ar šortų.

  • Megztiniai

    Megztinis – megztas viršutinis drabužis, dengiantis liemenį. Megztiniai būna moteriški, vyriški ir vaikiški. Mezgami virbalais ar mezgimo mašinomis. Pramoninės gamybos megztiniai gali būti siūti iš karpyto trikotažinio audeklo. Megztiniai gali būti vienos spalvos ir lygaus rašto, bet dažnai būna margaspalviai, megzti reljefiniais raštais.

    Megztinius galima dėvėti tiek ant laisvalaikio marškinėlių, tiek ant marškinių su apykakle.

  • Liemenės

    Liemenė – berankovis drabužis, dažnai priekyje užsegamas užtrauktuku ar spaudėmis, taip pat gali būti velkamas per galvą. Liemenės pagal savo funkcionalumą - puikiai apsaugo nuo vėjo, palaiko šilumą, o rankoms užtikrinama 100proc. judesio laisvė. Liemenės siuvamos iš medvilnės, poliesterio, nailono.  Liemenės puikiai tinka vėsesniu oru, užsiimant tiek aktyviu, tiek ir pasyviu laisvalaikio leidimo būdu.Tinka dėvėti ant marškinių ar džemperio.

  • Striukės

    Striukė – tai lauko viršutinis drabužis, kurio paskirtis yra apsaugoti nuo vėjo, šalčio ir lietaus. Striukės tinka tiek aktyviam, tiek ir pasyviam laisvalaikio leidimo būdui šaltesniu oru. Striukių yra įvairių stilių: trumpų ir su prailgintu juosmeniu, su gobtuvu ir be jo. Šioje skiltyje rasite vyriškų ir moteriškų striukių Jūsų stilingam laisvalaikiui.

  • Drabužiai nuo lietaus

    Drabužiai nuo lietaus turi puikią savybę – neleidžia mums sušlapti, kuomet žliaugia lietus ar tiesiog yra drėgna lauke. Taip mus saugo nuo lietaus ne tik puikus drabužio audinys, tačiau ir labai svarbų vaidmenį atlieka siūlės, kurios yra užsandarinamos taip, kad vanduo neprasiskverbtų. Dauguma šių drabužių yra lengvi ir turi puikius ventiliacinius sprendimus.  Taigi kad lietus nesugadintų Jūsų puikaus laisvalaikio, ir visada jaustumėtės komfortiškai, šioje skiltyje rasite įvairių drabužių Jūsų apsaugai nuo lietaus: kelnių, striukių, švarkų.

  • Šilti rūbai

    Šilti rūbai - tai specialiai pasiūta apranga, kuri yra skirta apsaugai nuo šalčio. Šie rūbai yra pritaikyti Jūsų laisvalaikiui žiemos metu. Šilti drabužiai dažną kartą ne tik apsaugo nuo šalčio, tačiau ir nuo vėjo, vandens, pasiūti taip, kad išlaikytų šilumą. Taip pat šilti drabužiai turi būti nesunkūs, patogūs, užtikrinantys kūno judesių laisvę. Mes itin kruopščiai rūpinamės tuo, kad būtent tokius reikalavimus atitinkantys drabužiai ir būtų mūsų prekyboje. Šioje skiltyje galėsi pasirinkti iš įvairių drabužių žiemai, tai: kelnės, striukės, kombinezonai ir šilti apatiniai drabužiai.

  • Apatiniai drabužiai

    Apatiniai drabužiai yra dėvimi po viršutiniais drabužiais. Šių apatinių drabužių pagrindinė funkcija yra neleisti Jums sušalti net pačiomis šalčiausiomis žiemos dienomis. Apatinių drabužių kolekcijoje rasite gaminių iš Merino vilnos. Drabužiai iš šios medžiagos yra labai minkšti, tvirti bei ilgaamžiai. Merino vilna pasižymi elastingumu, todėl šie drabužiai puikiai priglunda prie kūno. Taip pat ši trikotažinė medžiaga yra plona, bet šilta, todėl palaiko optimalią kūno temperatūrą.

  • Kepurės

    Kepurių klasifikacija yra ganėtinai plati, jos gali būti suskirstytos pagal daugelį požymių: pagal vartotojų grupę, konstrukciją, pagal sezoną ar medžiagas iš kurių kepurės pasiūtos. O mums labiausiai rūpi, kad mūsų pateikiamos kepurės visados atitiktų Jūsų poreikius, ne tik pagal funkcionalumą, tačiau ir pagal stilių. Čia rasite kepurių įvairiems sezonams ir užtikrinančias ne tik stilingą Jūsų išvaizdą besimėgaujant laisvalaikiu, bet ir apsaugą nuo kaitrios vasaros saulės, o žiemą – nuo žvarbaus vėjo.

  • Skarelės

    Skarelė – tai galvos apdangalas. Ji yra patogi, lengvos ir plonos medžiagos, todėl puikiai priglunda prie galvos. Tai puikus pasirinkimas vasarą apsisaugoti nuo kaitrių saulės spindulių užsiimant tiek aktyviu, tiek pasyviu laisvalaikiu.

  • Pirštinės

    Pirštinės – tai aprangos detalė skirta pridengti ir šildyti plaštaką ir pirštus.  Pirštinės būna pirštuotos ir kumštinės. Taip pat pirštinės skiriasi stiliumi ir medžiaga. Laisvalaikiui tinkamos pirštinės gali būti pasiūtos iš: natūralios ar sintetinės odos, trikotažo, nailono ir kitų medžiagų. 

  • Drabužiai vaikams

    Šioje skiltyje rasite drabužėlių savo mažiesiems: tiek berniukams, tiek ir mergaitėms. Čia rasite vaikiškų kelnių, marškinėlių, džemperių striukių ir kitų drabužėlių. Labai svarbu, kad vaikiški drabužiai būtų natūralios medžiagos ir patogūs. Taigi mes atrenkame ir pateikiame tik geriausius pasiūlymus Jums.

kas puslapį
Rodoma 43 - 63 of 176 prekės
Rodoma 43 - 63 of 176 prekės