Kiti priedai suvirintojams

Darbinėje aplinkoje, kur yra galimas kontaktas su liepsna, karštosiomis dalelėmis ar padidintų temperatūrų zonose būtini ne tik nepalaikantys degimo, atsparūs trumpalaikiam liepsnos poveikiui, drabužiai, tačiau ir įvairūs priedai apsaugantys tiek pačius suvirintojus, tiek aplinkinius, tiek inventorių. Šioje skiltyje rasite plaštakų apsaugas, tai...

Darbinėje aplinkoje, kur yra galimas kontaktas su liepsna, karštosiomis dalelėmis ar padidintų temperatūrų zonose būtini ne tik nepalaikantys degimo, atsparūs trumpalaikiam liepsnos poveikiui, drabužiai, tačiau ir įvairūs priedai apsaugantys tiek pačius suvirintojus, tiek aplinkinius, tiek inventorių. Šioje skiltyje rasite plaštakų apsaugas, taip reikalingas darbui prie itin aukštos temperatūros; pagalves keliams, kuomet darbus reikia atlikti klūpant; kabelių apdangalus taip reikalingus saugant inventorių ar širmas apsaugančios aplinkinių žmonių akis nuo itin pavojingų UV spinduliavimų atliekant suvirinimo darbus ir kt.

Daugiau

Kiti priedai suvirintojams  Yra 44 produktų

Subkategorijos

  • Plaštakų apsaugos

    Plaštakų apsaugos – pagal savo funkcionalumą naudojamos suvirinimo metu, kuomet yra pasiekiama itin aukšta temperatūra. Specialiai išdirbta technologija, plaštakų apsaugoms suteikia išskirtinę apsaugos nuo karščio savybę. Plaštakų apsaugoms naudojamos tokios medžiagos, kaip versta galvijų oda, KEVLAR®, PVR viskozė. Taip pat jos būna aliuminizuotos ar naudojamas stiklo pluoštas.

  • Pagalvės keliams

    Pagalvės keliams – tai puikus sprendimas, kuomet suvirinimo ar kitus ilgus fizinius darbus reikia atlikti klūpant. Pagalvės yra minkštos, todėl kojų keliai nepaskausta, kas leidžia padidinti darbo našumą ir efektyvumą. Šios pagalvės keliams yra dedamos ant grindų, nelygių, nešvarių paviršių, todėl yra pasiūtos iš patvarių medžiagų, kas užtikrina jų ilgaamžiškumą.

  • Kabelių apdangalai

    Kabelių apdangalai – tai puikus sprendimas siekiant apsaugoti suvirintojų inventorių – kabelius, kurie dažniausiai nėra atsparūs karščiui ar įkaitusioms dalelėms. Kabelio apdangalas yra puikus pagalbininkas, kuris suvirintojui leidžia susikoncentruoti į tiesioginį - suvirinimo darbą, kas ženkliai padidina darbo efektyvumą.

  • Pledai

    Pledai – puiki pagalba suvirintojams, kuomet reikia apsaugoti aplink esančius objektus, nuo netikėtų įkaitusių dalelių.

  • Širmos

    Akys – ypač jautrios intensyviam spinduliavimui. Šis intensyvus spinduliavimas gali pažeisti tinklainę, infraraudonieji spinduliai – akies rageną, sukelti kataraktą. Vykstant suvirinimo darbams, aplinkiniai žmonės veikiami suvirinimo lanko ultravioletinių spindulių (UV), netgi per labai trumpą laiką (mažiau negu per vieną min.) gali, kaip suvirintojai vadina, pasigauti lanko blyksnių arba „zuikių“. Pirmieji „zuikių“ simptomai paprastai pasirodo praėjus keletui valandų po UV spindulių poveikio. Žmogus jaučia, lyg į akis būtų pripilta smėlio, mato lyg per miglą, skauda akis, jas degina, akys ašaroja, skauda galvą. Asmenims, nuolat esantiems  ultravioletinių spindulių veikimo zonoje be tinkamos apsaugos, gali atsirasti ilgalaikis akių pažeidimas. Tam, kad būtų galima apsaugoti aplinkinių akis nuo ultravioletinių spindulių, kibirkščių, ryškios šviesos, būtina naudoti širmas.

  • Užuolaidos

    Užuolaidos, taip pat kaip ir širmos atlieka tą pačią funkciją. Kadangi akys ypač jautrios intensyviam spinduliavimui, pastarasis gali pažeisti tinklainę, infraraudonieji spinduliai – akies rageną, sukelti kataraktą. Tam, kad būtų galima apsaugoti aplinkinių akis nuo suvirinimo darbų sukeltų ultravioletinių spindulių, kibirkščių, ryškios šviesos, būtina naudoti širmas ar užuolaidas.

kas puslapį
Rodoma 22 - 42 of 44 prekės
Rodoma 22 - 42 of 44 prekės