Laisvalaikiui

Laisvalaikis tai laikas, kuris mūsų gyvenime suteikia atsvarą darbui. Laisvalaikis skirstomas į aktyvų laisvalaikį - siekiant kaip nors panaudoti savo energiją. Tai aktyvi rekreacija, hobis, atostogos, žaidimai, sportas savo malonumui; bei pasyvųjį laisvalaikį - vengiant aktyvios veiklos. Tai gali būti ėjimas į kiną ir kiti laiko praleidimo būda...

Laisvalaikis tai laikas, kuris mūsų gyvenime suteikia atsvarą darbui. Laisvalaikis skirstomas į aktyvų laisvalaikį - siekiant kaip nors panaudoti savo energiją. Tai aktyvi rekreacija, hobis, atostogos, žaidimai, sportas savo malonumui; bei pasyvųjį laisvalaikį - vengiant aktyvios veiklos. Tai gali būti ėjimas į kiną ir kiti laiko praleidimo būdai. Pasyvus laisvalaikis yra geras atsipalaidavimo būdas nuo aktyvios veiklos. Tačiau ir vienu ir kitu atveju reikalinga laisvalaikio apranga, kuri būtų patogi ir stilinga.Kad ir kokie mūsų visų darbai būtų mylimi, patogūs ir saugūs -  niekada nereik pamiršti, kad gyvename ne tam, kad dirbtumėm. Jūsų šeima ir Jūsų laisvalaikis – štai kas turi teikt didžiausią džiaugsmą Jūsų gyvenime!

Daugiau

Laisvalaikiui  Yra 197 produktų

Subkategorijos

  • Laisvalaikio drabužiai

    Mėgaujantis laisvalaikio pramogomis, tikriausiai visi norite ne tik gražiai ir stilingai atrodyti, bet laisvai ir patogiai jaustis. Šioje skiltyje rasite laisvalaikio rūbų visiems sezonams, pradedant nuo vasarinių marškinėlių, šortų ir bridžų, baigiant žieminiais kombinezonais, striukėmis ir šiltais apatiniais rūbais. Taigi pasirūpiname, kad galėtumėte mėgautis žiemos pramogomis negalvodami apie šaltį, o vasarą visada jaustis gaiviai ir patogiai. Taip pat, mėgstantiems nemažai laiko praleisti gamtoje, svarbu pasirūpinti apsauga nuo netikėtai užklupusio lietaus, taigi čia galėsi išsirinkti sau tinkamiausius drabužius nuo lietaus. 

  • Laisvalaikio batai

    Batai – tai svarbus pagrindas, atrama Jūsų kūnui.  Avalynė turi būti itin patogi, kad perneštų ir paskirstytų kūno svorį. Taip bus užtikrinta, kad Jūsų pėdos ir stuburas bus sveiki ir nejusite kojose nuovargio ilguose pasivaikščiojimuose. Batai turėtų būti 1cm ilgesni, nei pėdos ilgis nuo kulnies iki ilgiausio piršto ir prisitaikantys prie pėdos formos. Taip pat batų formos ir dizainai skiriasi vienas nuo kito. Pagal savo tipą batai skirstomi į  sandalus, pusbačius, batus su auliukais, aulinius batus, žieminius batus, klumpes ar guminius batus.

  • Kelioniniai krepšiai...

    Kelioniniai krepšiai ir kuprinės neatsiejami kelionės pagalbininkai. Čia Jūs rasite pagal savo poreikius didelių kelioninių krepšių ir lagaminų, o taip pat ir mažesnių, tinkančių pasiimti kaip rankinį bagažą keliaujant lėktuvu. Taip pat įvairių stilių kuprinių: su ratukais ir ištraukiama rankena ar tradicines tik su petnešomis nešti ant pečių. Mes visada pateikiame tik aukštos kokybės ir patvarius kelioninius krepšius ir kuprines, kad besimėgaudami savo kelionėmis visada jaustumėtės saugiai.

  • Kita

    Šioje skiltyje rasite įvairių aksesuarų tiek aktyviam, tiek ir pasyviam laisvalaikiui.

kas puslapį
Rodoma 43 - 63 of 197 prekės
Rodoma 43 - 63 of 197 prekės