Naujos prekės

Darbo pirštinės

Darbo pirštinės – tai specialiai pasiūta aprangos dalis, skirta apsaugoti nuo neigiamų aplinkos ar darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Šiandien galima rinktis iš itin plačios darbo pirštinių pasiūlos – vienos pirštinės apsaugo nuo įpjovimų, rankos odos įdūrimų, kitos nuo karščio, karštųjų dalelių ar chem...

Darbo pirštinės – tai specialiai pasiūta aprangos dalis, skirta apsaugoti nuo neigiamų aplinkos ar darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Šiandien galima rinktis iš itin plačios darbo pirštinių pasiūlos – vienos pirštinės apsaugo nuo įpjovimų, rankos odos įdūrimų, kitos nuo karščio, karštųjų dalelių ar cheminių, rūgščių bei kitokių nudegimų, dar kitos skirtos darbui atšiaurioms darbo sąlygoms. Mes pateikiame odines, aplietas, trikotažines ir tekstilines, gumines ir vienkartines, suvirintojo, žiemines, antivibracines ir dielektrinės.

 

Daugiau

Darbo pirštinės  Yra 183 produktų

Subkategorijos

  • Odinės

    Odinės pirštinės – tai pirštinės, kurių didžioji medžiagų sudedamoji dalis yra oda arba dirbtinė oda. Dažniausiai sudėtyje naudojamos ožkų ar galvijų odos. Šiandien galima rinktis iš itin plačios odinių pirštinių pasiūlos. Odinės pirštinės būna universalios ar daugiafunkcinės; užtikrinančios gerą sukibimą su sausais ar šlapiais paviršiais; leidžiančios pirštų galiukams išlikti jautriems; skirtos sunkiesiems, pramonės ar surinkimo darbams ar kt. 

  • Aplietos

    Aplietos pirštinės – tai pirštinės, kurios aplietos delno srityje apimant ir pirštus, kartais ir krumplius, o kartais medžiagos padengimas yra ir per visą pirštinę. Pirštinių apliejimas būna su įvairiomis medžiagomis, pavyzdžiui nitrilas, poliuretanas, lateksas ir pan. Tarp šių pirštinių galima rasti ir ekologiškų, t.y. pilnai biologiškai susiskaidančių pirštinių, kurios yra draugiškos aplinkai. Aplietos pirštinės skirtos darbams, kurie reikalauja puikaus pirštinių sukibimo su pavišiais, mechaniniams darbams, darbams šlapiomis darbo sąlygomis ir pan.

  • Trikotažinės ir...

    Trikotažinės ir tekstilinės pirštinės – tai pirštinės, kurių pagrindinė medžiaga dažniausiai yra medvilnė, tekstilinės – nailonas. Šios pirštinės nėra aplietos, tačiau buna su PVC taškeliais, kurie užtikrina sukibimą su paviršiais. Pirštinės pralaidžios orui, todėl rankos puikiai kvėpuoja, nekaista. Šios pirštinės naudojamos paprastiems, nedidelės apsaugos reikalaujantiems darbams. 

  • Guminės ir vienkartinės

    Guminės ir vienkartinės pirštinės naudojamos maisto pramonėje, medicinoje ar kitoje veikloje, kur reikalingas sterealumas, darbas reikalaujantis pirštų jautrumo.

  • Suvirintojo

    Darbinėje aplinkoje, kur yra galimas kontaktas su liepsna, karštosiomis dalelėmis ar padidintų temperatūrų zonose būtinos nepalaikančios degimo, atsparios trumpalaikiam liepsnos poveikiui, pirštinės. Tokioms pirštinėms dažniausiai priskiriamos suvirintojo pirštinės. Pirštinės siuvamos iš nedegių, sulaikančių liepsną, audinių. Šie audiniai yra apdoroti specialiomis cheminėmis medžiagomis taikant specialias technologijas, yra skirtingų rūšių pagal atsparumą trumpalaikiam liepsnos poveikiui, nuo medvilnės iki ožkos ar galvijų odos. Pirštinės itin patogios ir ilgaamžės, turinčios sertifikatus atitinkančius standartus.

  • Žieminės

    Žieminės pirštinės - specialiai pasiūta aprangos dalis, kuri yra skirta apsisaugoti nuo šalčio. Šios pirštinės puikiai sudaro sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas šaltojo sezono metu. Žieminės pirštinės ne tik apsaugo nuo šalčio, tačiau ir nuo vėjo, kitą kart ir nuo vandens ar net tepalų, pasiūtos taip, kad išlaikytų šilumą. Taip pat čia rasite žieminių pirštinių su membrana, kuri nepraleidžia dregmės, tačiau kuo puikiausiai leidžia odai kvėpuoti. 

  • Neperpjaunamos

    Neperpjaunamos pirštinės skirtos darbams, kuriuose dominuoja aštrūs daiktai, yra didelė tikimybė susižaloti rankas - įsipjauti. Šios pirštinės puikiai apsaugo nuo nemalonių netikėtumų. 

  • Antivibracinės

    Antivibracinėms pirštinėms yra keliamas reikalavimas, kad apsaugotų rankas, bei organizmą nuo vibracijos efekto, sumažintų mechaninį poveikį. Pirštinių delnas dažniausiai padengiamas unikaliu polimerinių medžiagų sluoksniu, kuris sumažina ar sugeria darbo įrankių keliamą vibraciją. Tokios pirštinės turi būti lanksčios, turi gerai sukibti su įvairiais paviršiais. 

  • Dielektrinės

    Dielektrinės pirštinės turi būti aukštos kokybės, pritaikytos darbui ir apsaugai nuo elektros srovės. Gamintojas privalo atlikti kiekvienos pirštinės elektros srovės pralaidumo, taip pat atsparumo nuo senėjimo, mechaninio, terminio, ir cheminio poveikio testą. Patikra galioja pusę metų nuo pagaminimo arba nuo paskutinės patikros datos. Vėliau pirštinių patikra turi būti atliekama bent kartą per pusę metų. Tik tokias dielektrines pirštines mes ir pateikiame, kad jūs būtumėte saugūs savo darbe.

kas puslapį
Rodoma 22 - 42 of 183 prekės
Rodoma 22 - 42 of 183 prekės