Naujos prekės

Kvėpavimo takų apsauga

Kvėpavimo takų apsauga skirta apsaugoti asmenis nuo neigiamų aplinkos arba darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Kvėpavimo takų apsaugos priemonės yra izoliuojančios ir filtruojančios. Izoliuojančios priemonės naudoja švarų suspaustą orą ar deguonį. Naudojant filtruojančias apsaugines puskaukes, kaukes  įk...

Kvėpavimo takų apsauga skirta apsaugoti asmenis nuo neigiamų aplinkos arba darbo veiksnių, sudaryti sąlygas tinkamai atlikti tam tikras darbo funkcijas. Kvėpavimo takų apsaugos priemonės yra izoliuojančios ir filtruojančios. Izoliuojančios priemonės naudoja švarų suspaustą orą ar deguonį. Naudojant filtruojančias apsaugines puskaukes, kaukes  įkvepiamas oras yra išvalomas (filtruojamas) filtruojančiose dėžutėse.

Daugiau

Kvėpavimo takų apsauga  Yra 26 produktų

Subkategorijos

  • Respiratoriai

    Respiratoriai yra kvėpavimo takų apsaugos priemonė, kuri filtruoja deguonį. Respiratoriai apsaugo kvėpavimo takus nuo dujų, dūmų ar dulkių, bei užtikrina, kad į kvėpavimo takus patektų kvėpavimui tinkamas oras.

  • Apsauginės puskaukės

    Apsauginė puskaukė yra kvėpavimo takų apsaugos priemonė, kuri dažniausiai filtruoja orą, užtikrina, kad į kvėpavimo takus patektų kvėpavimui tinkamas oras. Prie puskaukių komplektuojasi filtrai, kurie priklausomai pagal savo rūšį apsaugo nuo kietųjų ir skystųjų dalelių (dulkių) ir/arba nuo organinių, neorganinių, rūgštinių medžiagos garų ir dujų, amoniako bei organinių amoniako junginių.

  • Apsauginės kaukės

    Apsauginė kaukė yra kvėpavimo takų apsaugos priemonė, dengianti visą veidą. Apsauginės kaukės būna tiek izoliuojančios, tiek filtruojančios. Prie filtruojančių apsauginių kaukių komplektuojasi filtrai, kurie priklausomai pagal savo rūšį apsaugo nuo kietųjų ir skystųjų dalelių (dulkių) ir/arba nuo organinių, neorganinių, rūgštinių medžiagos garų ar dujų, amoniako bei organinių amoniako junginių ar kt.

  • Filtrai puskaukėms

    Filtrai puskaukėms komplektuojasi su puskaukėmis ir priklausomai pagal savo rūšį apsaugo nuo kietųjų ir skystųjų dalelių (dulkių) ir/arba nuo organinių, neorganinių, rūgštinių medžiagų garų ir dujų, amoniako bei organinių amoniako junginių ar kt.

  • Filtrai kaukėms

    Filtrai kaukėms komplektuojasi su kaukėmis. Šie filtrai priklausomai pagal savo rūšį, kvėpavimo takus apsaugo nuo kietųjų ir skystųjų dalelių (dulkių) ir/arba nuo organinių, neorganinių, rūgštinių medžiagos garų ar dujų, amoniako, organinių amoniako junginių ar kt.

kas puslapį
Rodoma 22 - 26 of 26 prekės
Rodoma 22 - 26 of 26 prekės