Naujos prekės

Katalogas

Apsauga nuo kritimo

Visose darbo vietose ir judėjimo keliuose, kur yra kritimo pavojus ir negalima jo pašalinti techninėmis priemonėmis, pvz., trijų dalių šonine apsauga, pastoliais, kėlimo platformomis ir t.t., arba kolektyviniais gaudymo įrenginiais (gaudymo pastoliais, gaudymo tinklais) arba jų naudojimas netikslingas, būtina naudoti apsaugą nuo kritimo: apraišu...

Visose darbo vietose ir judėjimo keliuose, kur yra kritimo pavojus ir negalima jo pašalinti techninėmis priemonėmis, pvz., trijų dalių šonine apsauga, pastoliais, kėlimo platformomis ir t.t., arba kolektyviniais gaudymo įrenginiais (gaudymo pastoliais, gaudymo tinklais) arba jų naudojimas netikslingas, būtina naudoti apsaugą nuo kritimo: apraišus, lynus, kritimo stabdymio įrenginius, bei tvirtinimo elementus.

Daugiau

Apsauga nuo kritimo  Yra 25 produktų

Subkategorijos

  • Apraišai

    Apraišus dėvi asmuo dirbantis aukštyje ir kritimo atveju jie jį puikiai sulaiko. Atsižvelgiant į naudojimo paskirtį ir naudojimo trukmę, apraišai būna įvairių tipų. Atliekant darbus, kurių metu apraišus būtina dėvėti ilgesnį laiką, reikia atsižvelgti į patogumą ir ergonomiką. Itin patogu dėvėti apraišus su plačia paminkštinta nugarine dalimi arba elastingomis juostomis. Atsižvelgiant į poreikius, apraišai gaminami su skirtingomis kilpomis ir liežuvėliais, skirtais sulaikyti, laikyti ir padėčiai fiksuoti.

  • Lynai

    Saugos lynai skirti asmeninei apsaugai nuo kritimo. Saugos lynas sujungia apraišus su inkaravimo įtaisu ir kritimo atveju puikiai apsaugo nuo nemalonių netikėtumų.

  • Kritimo stabdymo...

    Kritimo stabdymo įrenginiai įrengti su įtraukiamuoju saugos diržo kobiniu. Saugos diržo kobinį automatiškai įtempia ir įtraukia prietaise esančios spyruoklės, todėl atkrenta lyno atpalaiduoto būvio problema. Kritimo atveju užblokuojamas vyniojimo mechanizmas. Papildomai prietaisas aprūpintas energiją absorbuojančiomis atskiromis dalimis, kurios atlieka energijos sugertuvo funkcijas. Saugos diržo kobinys dažniausiai yra iš austinio diržo arba vielinio lyno. Skirtumas, kokį saugos diržo kobinį pasirinkti, priklauso nuo planuojamo naudojimo. Austiniai diržai yra lengvesni ir lankstesni, tuo tarpu vieliniai lynai sunkesni, tačiau ne tokie jautrūs mechaniniams pažeidimams, atsparesni agresyvioms terpėms ir nesensta dėl UV spinduliuotės.

  • Tvirtinimo elementai

    Tvirtinimo elementai yra apsaugos nuo kritimo priemonės dalis, padedanti pritvirtinti kitas apsaugos nuo kritimo priemones. Tvirtinimo elementai dar kitaip liaudyje vadinami karabinais. 

kas puslapį
Rodoma 22 - 25 of 25 prekės
Rodoma 22 - 25 of 25 prekės